Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Mats Tyrstrup om bättre samverkan i det offentliga gränslandet

Publicerad: 15 december 2021

Mats Tyrstrup är docent vid Handelshögskolan i Stockholm och forskningsledare vid den akademiska tankesmedjan Leading Health Care, som främjar effektivare organisering och ledning inom vården och omsorgen. Presentationen gjordes i samband med den nionde lärträffen inom Vinnovas och Miljömålsrådets Lärprojekt om systeminnovation för en hållbar framtid.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 15 december 2021

Statistik för sidan