Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Användardriven innovation - att utveckla "rätt" saker

Publicerad: 24 november 2021

Innovationscoachen Ulrika Lundin från Sveriges kommuner och regioner berättar om användardriven innovation - att utveckla "rätt" saker utifrån användarens behov. Presentationen gjordes i samband med den åttonde lärträffen inom Vinnovas och Miljömålsrådets Lärprojekt om systeminnovation för en hållbar framtid.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 24 november 2021

Statistik för sidan