Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Johanna Tysk och Pia Mcaleenan om systemorienterad design

Publicerad: 29 september 2021

Johanna Tysk och Pia Mcaleenan från SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, berättar hur de arbetar med systemorienterad design för systemförändring samt metoder för design och gestaltning av komplexitet, relationer och helheter. Presentationen gjordes i samband med Vinnovas och Miljömålsrådets Lärprojekt Systeminnovations sjätte lärträff i september 2021.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 29 september 2021

Statistik för sidan