Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

John Holmberg om backcasting för systeminnovation

Uppdaterad: 29 september 2021 | Publicerad: 14 september 2021

John Holmberg, professor vid Chalmars Tekniska Högskola och grundare av Challange Lab och Space for Change Institute berättar om backcasting och om att identifiera hävstångseffekter för en hållbar systemomställning inom offentlig sektor. Presentationen gjordes i samband med Vinnovas och Miljömålsrådets Lärprojekt Systeminnovations femte lärträff i augusti 2021.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 29 september 2021

Statistik för sidan