Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Så drev krisen fram innovation

Publicerad: 26 maj 2021

Stadsvandringar omvandlade till digitala upplevelser hemifrån soffan, en virtuell assistent som ger stöd direkt åt barnen som kontaktar Bris och nudge-insatser som hjälper till att minska smittrisken på äldreboenden. Det är tre exempel på innovationer som tagit form trots, och tack vare, pandemin. Pandemin har tvingat oss att tänka nytt, att se de verkliga behoven och pröva nya samarbeten. Genom att ta tillvara människors kreativa förmåga har många nya innovationer vuxit fram. Innovationer i stort och smått som gjort nytta under pandemin – och som kommer fortsätta göra nytta lång tid framåt. Genom satsningen på innovation i krisens spår har Vinnova gett stöd till över 60 projekt.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 26 maj 2021

Statistik för sidan