Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Så arbetar Viable Cities med systeminnovation 20 april 2021

Publicerad: 26 april 2021

Åsa Minoz, Innovationsstrateg på Strategiska Innovationsprogrammet Viable Cities, berättar om hur de arbetar med systeminnovation för klimatneutrala och hållbara städer. Presentationen gjordes i samband med Vinnovas och Miljömålsrådets Lärprojekt Systeminnovations andra träff i april 2021.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 26 april 2021

Statistik för sidan