Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Systemsyn, vad är det och varför behövs det i myndigheter? Inspirationsföreläsning med Lennart Wittberg 23 mars 2021

Uppdaterad: 26 april 2021 | Publicerad: 21 april 2021

Inspirationsföreläsning 23 mars 2021: Systemsyn, vad är det och varför behövs det i myndigheter? Med Lennart Wittberg från Effektiv styrning. En del av Lärprojekt Systeminnovation för en hållbar framtid.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 26 april 2021

Statistik för sidan