Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra satsningar för företag

Hos Vinnova tävlar Sveriges mest spännande innovationsprojekt om finansiering för att utveckla sina framtida affärer. Vinnova stödjer företag i tidig fas genom att ta en hög risk. Affärsidén ska vara nyskapande och ha ett kommersiellt fokus som kan göra företaget internationellt konkurrenskraftigt. Vinnova hjälper också svenska företag att hitta och söka finansiering inom EU. Som litet eller medelstort företag kan du söka nästan alla våra utlysningar. Men vi har vissa satsningar där vi vänder oss enbart till dig.

Yubico skalade upp med hjälp av Vinnovas finansiering

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

"Det måste finnas ett steg före riskkapitalisten där uppfinnaren kan visa att idén fungerar. För oss var Vinnova det steget."

Sven Ekerot, SiCell AB, Stockholm Län, Innovativa Startups del 1 – 2017​

"Vinnovas stöd var helt avgörande för att kunna börja patentutredningen och otroligt värdefullt för oss"

Måns Westesson, CAPSENZE BIOSYSTEMS AB, Skåne Län, Innovativa Startups del 1 – 2017

Senast uppdaterad 6 oktober 2021

Sidansvarig: Andreas Aurelius

Statistik för sidan