Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Leverantör till forskningsanläggningar

Big Science Sweden är Sveriges officiella Industrial Liaison Office (ILO) som stödjer svenska företag som leverantör till storskaliga forskningsanläggningar, som exempelvis ESS, MAX IV, CERN, ESO och ITER.

Organisationen främjar och faciliterar affärs- och samarbetsmöjligheter mellan näringslivet, akademin och anläggningarna. Big Science Sweden drivs av ett konsortium och finansieras av Vinnova, Vetenskapsrådet och Tillväxtverket.

Om ESS, Max IV och Big Science Sweden

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Natasa Pahlm, programledare på Vinnova, berättar om de möjligheter som Sverige och svenska företag erbjuds med forskningsanläggningarna ESS och Max IV samt satsningen Big Science Sweden.

Frågor?

Natasa Pahlm

Programme Manager

+46 8 473 31 95

Inspireras av tidigare projekt

På Vinnova vill vi bidra till att skapa ett innovativt samhälle genom att lyfta fram och sprida nya inspirerande lösningar och berätta om människorna bakom dem. Läs artikeln om hur MAX IV och ESS ska kunna bidra till svensk innovation.

Senast uppdaterad 19 juli 2021

Sidansvarig: Natasa Pahlm

Statistik för sidan