Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Det här erbjuder Vinnova

På Vinnova får du ett stimulerande, varierande arbete. Du får utåtriktade arbetsuppgifter och stort ansvar, där du själv kan påverka och göra skillnad.

Bidra till innovation och samhällsnytta

Vinnova vill stärka Sverige som en världsledande aktör inom innovation. Som medarbetare hos oss kan du bidra till Sveriges konkurrenskraft och utveckling, genom att se till att innovationerna skapar samhällsnytta i form av nya affärsmöjligheter eller lösningar på samhällsutmaningar.

Du arbetar i ett gränsland mellan näringsliv, akademi och offentlig sektor där det är viktigt att koppla ihop innovativa aktörer och skapa samverkan mellan olika näringsgrenar och kunskapsområden.

Stort eget ansvar

På Vinnova får du som medarbetare variationsrika, utmanande och meningsfulla arbetsuppgifter som stärker innovation och forskning. Du ansvarar för stratiegiska satsningar i nära samverkan med omvärlden.

Kreativt arbete

För att driva innovation måste vi själva tänka nytt, därför är vårt arbetssätt kreativt och skapande. Vi vet att innovation sker då nya tankesätt möter erfarenhet i vårt aktivitetsbaserade och moderna kontor i centrala Stockholm som uppmuntrar till ett skapande arbetssätt.

Välkomnande arbetsklimat

På Vinnova har du stort inflytande på din roll och dina arbetsuppgifter. Du får även ett brett nätverk av ledande specialister, med stor passion för sitt jobb. Kanske är det på grund av det som vi har en så välkomnande och respektfull atmosfär, där vi bjuder på oss själva.

Senast uppdaterad 12 februari 2019

Statistik för sidan