Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Digitalisering och ekosystemssamarbete

Arrangör: Vinnova, IMIT Digitalt tor 11 nov 2021 kl. 12:00-13:00

Hur förändrar digitalisering företagsgränserna och vad kan företag göra för att för dra nytta av ekosystemets värdeskapande? Gunnar Holmberg på SAAB Aeronautics och Nicolette Lakemond vid Linköpings universitetet kommer att diskutera hur företag kan arbeta med öppen innovation med fokus på kopplingarna mellan digitalisering, organisering och teknik.

Välkommen att delta i en seminarieserie på temat ledning och organisering av digital omställning. Seminarierna riktar sig brett till praktiker inom svensk industri och innehåller fem webbaserade tillfällen inom områden som affärsmodeller, ekosystemssamarbete och ledarskap för digital omställning. Seminarierna, som är fristående från varandra, hålls av ledande forskare vid fyra svenska universitet.

Anmälan och program

Frågor?

Carl Ridder

Handläggare

+46 8 473 31 64

Senast uppdaterad 18 juni 2021

Statistik för sidan