Your browser doesn't support javascript. This means that the content or functionality of our website will be limited or unavailable. If you need more information about Vinnova, please contact us.

Sverige visar vägen mot hållbar industri

Published: 20 October 2021

Svensk industri har potential att leda omställningen till en mer hållbar industri, både inom och utanför landets gränser. Genom att samarbeta inom och mellan värdenätverk kan vi åstadkomma den förändring som är nödvändig – för att vi ska hålla oss inom de planetära gränserna.

You have chosen to disallow certain cookies and funtions on our website, such as videoclips from YouTube. You can change your privacy settings at any time to allow these functions and get a better experience.

Change your privacy settings

Watch video on external page

Last updated 20 October 2021

Page statistics